Pertubuhan Kebajikan & Pendidikan Ad Dawwamah PPM-001-08-27102014

Maahad Tahfiz Sains Ad Dawwamah

Featured Post

Bil Api Dan Air Pusat Tahfiz Dan Surau Untuk DIbayar

Kami membuka peluang untuk memberi saham membayar bil bulanan api dan air tahfiz dan surau Kg Buaya, Menora. Surau ini digunakan oleh pelaj...

Nuffnang

Wajib Baca : Lagi Bukti Pengetua Tahfiz Al Mansur Memperhambakan Kanak-Kanak

Tidak sampai satu jam perkongsian pendedahan mengenai Pengetua Pusat Tahfiz Amal yang mempergunakan kanak-kanak mengaut keuntungan melalui derma didedahkan, ada pula suara-suara sumbang atau lebih dikenali sebagai keyboard warrior mendakwa maklumat yang didedahkan oleh laman My Media Hub berunsurkan fitnah. Sedangkan di penghujung post bertajukPengetua Pusat Tahfiz Amal Sibuk Berfoya-foya Dikala Kanak-Kanak Bersengkang Mata Meminta Derma ada diselitkan sumber (url) maklumat tersebut.

Terima kasih kepada keyboard warrior tersebut. Apa yang menariknya, dakwaan mengenai pengetua pusat tahfiz berkenaan bukanlah fitnah semata-mata. Perkara itu terbukti benar apabila blogger yang juga seorang wartawan Media Prima yang terkenal iaitu Mazidul juga pernah mendedahkan perkara yang sama. Baca pendedahan dari Mazidul di bawah:

Ajaran SESAT Azhar Wahab telah  difatwakan haram pada 21 September  2004.
Klik di sini untuk membaca butiran lengkap pengharaman ajaran terbabit.

Siapakah AZHAR WAHAB? 

Kita ketahui AZHAR, pengasas Al-Mansur Holdings Sdn. Bhd dan Pusat Tahfiz Amal, PTA di Yan, Kedah.Sila klik di sini untuk membaca maklumat lebih terperinci.Teliti nama di bawah ini. Cuma buangkan perkataan 'YM Tuan Raja' dan 'Ibni' daripada nama tertera itu. 


HASILNYA? ...  SM AMIN,  atau nama sebenarnya AZHAR WAHAB.

Lihat antara produk dijual oleh remaja  Pusat Tahfiz Amal, PTA diperhambakan di seluruh negara selama ini.Pengasas Al-Mansur dan Pusat 'TAHFIZ' Amal ... Beginilah rupanya ... 


Hidup kaya-raya tetapi mengapakah remaja di bawah umur harus terus diperhamba? 

0 comments: