Pertubuhan Kebajikan & Pendidikan Ad Dawwamah PPM-001-08-27102014

Maahad Tahfiz Sains Ad Dawwamah

Featured Post

Bil Api Dan Air Pusat Tahfiz Dan Surau Untuk DIbayar

Kami membuka peluang untuk memberi saham membayar bil bulanan api dan air tahfiz dan surau Kg Buaya, Menora. Surau ini digunakan oleh pelaj...

Nuffnang

Ping.Busuk.Org Adalah Ping Terbaik.


Antara kelebihan Ping.Busuk.Org berbanding dengan ping aggregator yang lain ialah:

1. Tiada limit ratio. Sesetengah ping aggregator menetapkan peratus ratio tertentu seperti 300%, 500% untuk meluluskan post anda. Manakala Ping.Busuk.Org tak kisah berapa pun ratio anda,post anda tetap diluluskan. Terima kasih ping busuk.

2. Artikel diluluskan serta merta, tak perlu penilaian atau pengesahan, tiada pending. Banyak mana artikel anda masukkan pada hari tu banyak itulah juga yang akan keluar.

3. Tak perlu nak taip semula nama artikel, tag, description dan sebagainya, sangat memudahkan blogger. Tahniah!

4. Tak perlu nak masukkan url gambar artikel anda, tak seperti aggregator lain yang anda perlu copy paste url gambar dan nak kena trim pula saiz gambar selepas tu, adoi banyak leceh.

5. Artikel anda yang mendapat hits yang tinggi akan tersenari dalam  post popular ping.busuk.org maka trafik ke blog anda naik dengan cepat.

6. Artikel anda akan diping secara automatik sekiranya anda tiada masa nak ping.

Sekiranya ping2 aggregator yang lain dapat meniru sistem dan service yang diberi oleh ping.busuk.org rasanya akan lebih ramai blogger akan menyertai mereka.

To ping.busuk.org congratulation for your good service and keep it up!

0 comments: